Om oss

VI HJÄLPER DET BÄSTA FRÅN NÄRINGSLIVET ATT MÖTA DET BÄSTA FRÅN FORSKNINGEN.

Branschöverskridande samarbeten mellan samhälle, näringsliv och forskning är innovationens framtid. Utmaningen kan vara att hitta rätt samarbete. En motpart med just den kunskap som krävs för att ta din blivande produkt, forskning eller framtida tjänst till nästa nivå. Vi på Alfred Nobel Science Park ger dig bättre förutsättningar att hitta rätt. Vi är en bra kontakt mellan näringsliv och universitet. Mellan forskning och företag.

Alfred Nobel Science Park är plattformen för utvecklingsprojekt som gynnar regionen. Här samverkar näringsliv, akademi och samhälle och vi erbjuder projekt med såväl regional som nationell och internationell spridning.

För att underlätta samverkansmöjligheterna i olika projekt kan Alfred Nobel Science Park bidra med ett brett nätverk och hög kompetens inom specifika områden, där vi har vägarna för att matcha rätt personer med varandra.

Vi erbjuder också möjligheter till kontorsplats, labmiljö, Science Arena etc, allt utifrån dina behov och önskemål.

Flertalet utvecklingsprojekt kräver finansiering och här kan Alfred Nobel Science Park bistå med att försöka hitta lämplig finansiering. Samarbeten sker med partners på alla nivåer, från regional till nationell.