Möt framtiden i Örebro – Gunhild Stordalen föreläser på Food Tech!

15 december, 2017

Möt framtiden i Örebro
– Gunhild Stordalen föreläser på Food Tech!

Med ett slutpris på 1 miljon kronor i potten kan vi garantera en spännande innovationstävling i samband med att Food Tech nu kommer till Örebro. Möt alltid lika aktuella Gunhild Stordalen, provsmaka framtidens mat och ta del av spännande nyheter på food techområdet.

Den 14:e mars 2018 möts vi på Örebro Konserthus under för att tillsammans genomföra det första Food Tech-eventet i Örebro. Vi gästas av Gunhild Stordalen, som välkänd och mycket populär föreläsare. Gunhild är kanske mest för att ha startat EAT Forum som handlar om att se till att den växande globala befolkningen kan äta hälsosam och näringsriktig mat ur ett hållbarhetsperspektiv. Upplev hennes fantastiska resa den 14:e mars på Örebro konserthus.

Förutom Gunhild Stordalen finns bland annat följande personer på plats:
Carolina Sachs, Axfoundation, Lars Appelqvist, Livsmedelsföretagen och Cathrine Dehli, Nordic Choice Hotels.

”Det känns fantastisk roligt att Gunhild och alla andra otroligt kunniga och intressanta personer har tackat ja till att komma till Örebro. Det är också ett kvitto på hur aktuellt Food Tech är”, säger Annika Grälls, ansvarig för Food Tech 2018, från Alfred Nobel Science Park.

Förutom föredrag och paneldiskussion kommer sju Food Tech-företag att få tävla om bästa affärsinnovation. Bedömningen att utse två finalister kommer att göras av en namnkunnig jury. Vinnaren, som utses av publiken på plats, erhåller en plats i Dagens Industris startup-tour. Där är vinnaren bland annat är med och tävlar om hela 1 miljon kronor i marknadsföringsbidrag.

På eventet kommer man inte bara prata om mat, innovationer och hållbarhet utan också äta framtidens mat vid samtliga måltider.

Kontakt: Annika Grälls, Alfred Nobel Science Park 076-845 75 55, annika@alfrednobelsp.se

*Food Tech är innovativt designade varor och tjänster i samspelet mellan och livsmedel som ska bidra till en mer hållbar värld.

Möt framtiden i Örebro – Gunhild Stordalen föreläser på Food Tech!