Kalender

Välkommen att ta del av de aktiviteter som anordnas vid Alfred Nobel Science Park. Det kan vara seminarier, föreläsningar, nätverksträffar, invigningar eller andra tillställningar.

29 May Logistics Professor Alan McKinnon comes to Örebro University

Örebro universitet bjuder in till föreläsning med logistikprofessor Alan McKinnon

ORULOG är Örebro universitets center för forskning inom hållbar logistik. ORULOG:s syfte är att bedriva forskning och utveckling inom områdena logistiklösningar, policy och teknologi, samt dess gränsytor, för att göra logistik- och supply chain-lösningar ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbara.

ORULOG:s vision är ett hållbart logistiksystem som bidrar till utvecklingen av ett fossilfritt samhälle utan att riskera välfärd, ekonomi, natur och livskvalitet. Visionen är inspirerad av FN:s Globala mål för hållbar utveckling (The UN Sustainable Development Goals).

I centret samarbetar tvärvetenskapliga team av forskare med ledare från näringslivet för att öka kunskapen om logistiklösningar och därmed uppnå minskad miljöpåverkan, förbättrade arbetsförhållanden och livskvalitet. Forskningscentret leds av professor Frans Prenkert.

​https://www.oru.se/kalendarium/ovriga-evenemang/logistics-professor-alan-mckinnon-comes-to-orebro-university/

29 maj 2018 kl 09:00 i Konsertsalen, Musikhögskolan, Örebro universitet
Gå in på länken ovan, där finns ytterligare en länk för anmälan.

01 Jun Another Friday – möt Anna Posth Skoog, om utmaningar med kompetensförsörjning inom industrin

​UTMANINGAR MED KOMPETENSFÖRSÖRJNING INOM INDUSTRIN

Enligt Svenskt Näringsliv har sju av tio företag svårt att hitta rätt medarbetare. Vart tredje företag uppger att problemen hindrat en planerad expansion. Möt Anna Posth Skoog från Nobel Biocare som är expert på kompetensförsörjning och marknadsföring.

Börja veckans sista dag hos oss – med mingel, frukost och föreläsning.
​VÄLKOMMEN!

AnotherFriday_1juni-18_NobelBiocare

Alfred Nobel Science Park i Örebro
Örebro universitet, Teknikhuset
Ingång i hörnet mot Kårhuset, 1 tr upp