Kalender

Välkommen att ta del av de aktiviteter som anordnas vid Alfred Nobel Science Park. Det kan vara seminarier, föreläsningar, nätverksträffar, invigningar eller andra tillställningar.

14 Mar Food Tech 2018!

Food Tech 2018 är eventet där du får smaka, känna, lyssna och ta del av framtiden – den självklara mötesplatsen för dig i branschen

Innovation är avgörande för att driva världen framåt och idag ser vi hur digitaliserade och tekniska lösningar tar allt större plats även inom Food Tech industrin.

Food Tech 2018 är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel Science Park och Di Digital där de mest innovativa Food Tech bolagen, makthavarna och investerarna möts för att sätta ljus på nya digitala lösningar.

I mars samlas vi i Örebro för att diskutera framtiden, utbyta idéer, lyssna på framstående talare och framförallt avnjuta en rafflade pitchtävling mellan de sju hetaste startup bolagen inom Food Tech.

Juryn och publiken kommer under kvällen att tillsammans utse vinnaren av Food Tech Pitch. Kvällen avslutas med mingel och förfriskningar.

Läs mer och anmäl dig på foodtech.di.se

17 Apr PLAN-konferensen – Logistik, Supply Chain, Artificiell Intelligens

17-18 april besöker PLAN-konferensen Örebro. Passa på att besöka och lära hos våra värdar som öppnar sina verksamheter denna dag.

Läs mer i bifogad PDF och anmäl dig!

Inbjudan Plan-konferens 2018