FRAMTIDENS mat är här för att stanna!

6 februari, 2018

FRAMTIDENS mat är här för att stanna!

Den 14/2 bjuder Di Digital och Alfred Nobels Science Park, med Fazer som partner, in dig till ett spännande pressevent där du får smaka och skapa dig en känsla för hur innovativ och hållbar mat smakar. På plats får du bland annat ta del av en exklusiv provsmakning av maten inför Food Tech 2018 som arrangeras den 14/3 på Örebro Konserthus.

Idag sker en snabb teknisk utveckling kring hur vi producerar, transporterar, förvarar och tillagar vår mat. Många spännande startupbolag utmanar livsmedelsbranschen med innovativa lösningar samtidigt som kunderna bli allt mer medvetna om vad de stoppar i munnen. På vårt pressevent den 14 februari får du vara en del av denna spännande innovationsresa inom livsmedelsbranschen. Fazers kocklag ”Fazer Culinary Team” står för framtidens mat såväl under detta event som under Food Tech den 14 mars i Örebro. I november kommer kocklaget dessutom att representera Sverige i mat-VM i Luxemburg.

PRESSEVENT

Dag och tid: 14/2 klockan 15.00 – ca 16.30

Plats: restaurang NOGA, Lindenhagensgatan 100, Stockholm

– Smaka på framtidens mat.
– Lära dig mer om startup-branschens fokus på innovation och food tech.
– Inhämta mer information om livsmedelsbranschens nya samlingsplats Food Tech 2018.

Vi vill undvika matsvinn – därför krävs föranmälan!

Anmäl dig till:  Annika Grälls, annika@alfrednobelsp.se  076 845 75 55
För mer info om Food Tech 2018: foodtech.di.se

VARMT VÄLKOMMEN!

Pressinbjudan_Provlagning_14feb-18