Food Tech 2018 på Örebro Konserthus – ett evenemang som gav mersmak!

12 april, 2018

Food Tech 2018 på Örebro Konserthus – ett evenemang som gav mersmak!

Evenemanget som lockade 200 branschgäster bjöd på en mix av inspirerande föreläsningar, spännande pitchar och fantastisk och hållbar mat och var ett samarbete mellan Alfred Nobel Science Park och Di digital med partners som Fazer, Swedbank, Örebro universitet, Örebro kommun med flera.

Vi var stolta att kunna erbjuda spännande och inspirerande talare såsom exempelvis Gunhild Stordalen, EAT Foundation, Christina Cheng, Sprillo, Cathrine Dehli, Nordic Choice och Kalle Andersson, Matsmart. Men också en jämn och spännande pitchtävling, där sju Food Tech-företag försökte övertyga såväl jury som publik om att få vinna och därmed bli direktkvalificerad till Di Digitalts startup tour med sin företagsidé. Deligate utsågs till sist som vinnaren.

Svaren och synpunkterna vi fick in från er deltagare är överväldigande!

På en 10-gradig skala och frågan om man skulle rekommendera Food Tech till kollegor och/eller partners i branschen uppgår det positiva svaret till 8.17 och man ger samtidigt det geografiska läget, Örebro, toppbetyg!

Mat och mingel fick enastående siffror och när nog full pott. Avslutningsvis svarade hela 91% att man ville delta på Food Tech nästa är igen.

Så varmt välkomna till Food Tech 2019 den 13 mars 2019 och STORT TACK för att du bidrog till att göra premiären av Food Tech så lyckad!

Foto: Anne Helgesson för Food Tech 2018 på Örebro Konserthus.