Food Tech 2018 -Early Bird-pris!

21 januari, 2018

Vi ses väl på vårens spännande Food Tech-event!

Anmäl dig senast 31/1 för att ta del av Early Bird-priset.

Klicka för att läsa mer om konferensen
Food Tech 2018
Eventet där du får smaka, känna, lyssna och ta del av framtiden.


Innovation är avgörande för att driva världen framåt och idag ser vi hur digitaliserade och tekniska lösningar tar allt större plats även inom livsmedelskedjan.

Food Tech 2018 är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel Science Park och Di Digital där de mest innovativa Food Tech bolagen, makthavarna och investerarna möts för att sätta ljus på nya digitala lösningar i kombination med mat.

ERBJUDANDE: Säkra din plats till Early-bird pris genom att skriva in ”Promo code”EB18 i din anmälan. Erbjudandet gäller t.o.m fredag den 2/2. (Vänligen notera att din biljettyp syns först när du skriver i din ”Promo code”).

Under eventet får du:

  • Lyssna till spännande talare och paneldiskussioner
  • Mingla och utbyta erfarenheter med branschkollegor
  • Smaka, känna och lukta på framtiden
  • Ta del av en spännande pitchtävling
Är det du som kommer revolutionera food tech-industrin? Ansök till pitchtävlingen här.


 

 

Hör bland andra:
Gunhild Stordalen, EAT
Cathrine Dehli, Nordic Choice Hotels
Björn Hellman, Livsmedelsföretagen
Anna Ryott, Norrsken Foundation
Christina Cheng, Sprillo
Fredrik Nilzen, Swedbank
Joakim Thulin, Berhs School of Communication
Carolina Sachs, Axfoundation
Karl Andersson, Matsmart
Annika Grälls, Alfred Nobel Science Park
Johan Schnürer, Örebro Universitet

Klicka här för att se aktuella priser och läsa mer om konferensen.

Hoppas vi ses i februari.

Alfred Nobel Science Park och Dagens industri